Investering

Natuurlijk willen we snel aan de slag en ben je benieuwd wat de kosten zullen zijn voor jouw bedrijfsshoot.

Ik werk met een heel makkelijk concept: het enige wat jij hoeft te doen is te bepalen hoeveel uren je zou willen boeken en ik regel de rest. Wanneer je dit nog niet helemaal weet is dit geen probleem. Dan gaan we samen kijken naar wat nodig is.

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
* Per gefotografeerd uur krijg je een minimum van 25 geselecteerde en bewerkte beelden

Fotografie per uur € 85,-
Editting per uur € 35,-
Reiskosten per kilometer € 0,29
Afkoopsom rechten van de foto’s per foto € 25,-
Afkoopsom rechten van de foto’s per 25 stuks € 500,-
Visagie Op aanvraag
Prints en drukwerk Op aanvraag

Er gingen je al veel mensen voor

Lees hier de ervaringen van andere

”Anna is een professionele fotografe met veel oog voor detail en sfeer. Ook begrijpt ze heel goed waar een bedrijf behoefte aan heeft en denkt ze moeiteloos met je mee. Tijdens onze shoot kreeg ze van mij de vrije hand en kwam ze met mooie initiatieven en invalshoeken. Een prof die weet hoe ze iemand moet ‘ vangen’. Ze heeft supermooie foto’s gemaakt die afgeleverd zijn in verschillende afmetingen en resolutie. ‘’

Aliye van Pijkeren - founder SoulWare

“Wij hebben Anna 2 keer een shoot laten doen voor ons als familie, voor onze site afreedomadventure.nl en natuurlijk als mooie herinnering fotos. We vonden het in het begin best wel even spannend en waren benieuwd hoe het zou gaan, maar het was echt superleuk om te doen en we hebben een hele fijne herinnering aan de shoot dag! Onze dreumes was gelijk helemaal op zijn gemak en de resultaten zijn subliem!!!! We zijn er superblij mee en kunnen iedereen Anna als fotograaf aanraden!’

Ashley Somsash - Owner afreedomadventure

”Anna stelt je op je gemak zodat je ontspannen opnde foto’s staat en dat is dan toch wel het mooiste! Ze heeft voor mij foto’s voor mijn instagram gemaakt en ben onwijs blij met het resultaat!!”

Carlijn van der Kolk - Coach CarlijnSijs

”Je bent super fijn om mee samen te werken !!! Ik voel me altijd relaxed en op mn gemak bij jou en dat zie je terug op de foto’s enne je hebt gewoon echt mega veel talent en originaliteit in je foto’s ook bijv de shoot in de parkeer garage was mega stoer! Dus jij super bedankt voor je hulp en prachtige foto’s!”

Mirjam Koorneef - Owner sportcoachrotterdam

Let’s Start Something new
Say Hello!

Laten we samen dit avontuur aangaan en de beste foto’s voor jouw bedrijf maken!