WAarom een professionele fotoshoot?

Jouw bedrijf goed presenteren is enorm belangrijk, zowel tekstueel als visueel. Rotterdamse Fotograaf zorgt voor de visual branding van bedrijven. Mensen onthouden maar twintig procent van wat ze lezen, tegenover tachtig procent van wat ze zien. Als je de foto’s van een professionele fotoshoot toevoegt aan bijvoorbeeld blogs, productspecificaties of Instagram-content, wordt jouw merk dus beter onthouden!

Professionaliteit

Professionele foto’s die je gebruikt bij de branding zorgen ervoor dat het bedrijf sterker overkomt. Daarnaast wek je vertrouwen bij potentiële klanten. Ga maar eens na: wanneer je een website tegenkomt met foto’s die enorm uitgerekt, overbelicht of juist te donker zijn, begin je je af te vragen of het wel verstandig is om met deze partij in zee te gaan.

Wanneer je kiest voor een professionele fotoshoot, laat je aan de buitenwereld zien dat je kwaliteit belangrijk vindt. Niet alleen de kwaliteit van jouw producten of diensten maar ook de kwaliteit van jouw website geef je hiermee een boost. Je doet potentiële klanten een plezier door te zorgen voor mooie visuals. Zo zien ze wat voor product of dienst ze geleverd krijgen en met wie ze contact hebben.

Professioneel portret straalt bedrijfsidentiteit uit
Professionele bedrijfsfotografie geeft een kijkje achter de schermen

Als bedrijf kun je ervoor kiezen om iedere medewerker een gezicht te geven op de website. Mijn advies is: ga niet voor selfies of vakantiekiekjes van medewerkers, maar zorg voor een mooie, egale lay-out door iedere medewerker te laten fotograferen door een professionele fotograaf. Met dezelfde opmaak, bedrijfsidentiteit en uitstraling. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

 

Jezelf presenteren

Jouw bedrijf heeft een identiteit. Heb je een bedrijf als barbier? Dan wil je stoere foto’s van en voor stoere mannen. Maar als je babyproducten verkoopt, wil je als bedrijf graag een lieve en zachte uitstraling hebben. Ik kan hiervoor zorgen. De tekst op jouw website vertelt waar jij als bedrijf voor staat, maar de foto’s laten dit ook daadwerkelijk zien.

Ik vergroot de sterke punten van je bedrijf uit. De foto’s spreken de doelgroep aan, laten klanten achter de schermen kijken en geven klanten een beeld van producten en diensten die je aanbiedt.

Professionele foto toont eigenaresse sportbedrijf Rotterdam.
Professionele bedrijfsfotografie laat uitstraling bedrijf zien

Niet alleen voor grote bedrijven

Een professionele fotoshoot is ook enorm fijn wanneer je als ZZP-er, freelancer of werkzoekende jezelf wilt laten zien via het internet of jouw curriculum vitae. Een ontspannen, enthousiaste en professionele foto zorgt ervoor dat jouw mogelijke klant of werkgever direct een goed beeld van je heeft. Zo word je ook weer beter onthouden. En dat is precies wat jij wilt!

Let’s Start Something new
Say Hello!

Laten we samen dit avontuur aangaan en de beste foto’s voor jou bedrijf maken!